Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/goudsate.nl/domains/goudsate.nl/public_html/connect.php on line 46
Goudsaté BV

Bereiding

Ambachtelijke bereidingswijze

Al onze saté en spiesen worden op ambachtelijke wijze bereid van verse vleesproducten. Voor de varkenssaté wordt uitsluitend hamvlees of kophaas gebruikt en voor de kipsaté kip/kuiken borstfilet van A-kwaliteit. Het vlees wordt handmatig in blokjes gesneden en vervolgens gemarineerd naar eigen receptuur of naar de wensen van de afnemer. Na de marinade gedurende een bepaalde periode in het vlees te laten trekken vindt het handmatig aanrijgen van het vlees aan houten stokjes of metalen spiesen plaats. Daarna op wens van de klant in folie of vacuum verpakt en ingevroren.

 

 

 

 

Retailmarkt

Voor de retailmarkt worden de blokjes gemarineerd vlees gebraden in plantaardige olie en na een afkoelperiode als saté zonder stokjes in een vacuumzak verpakt waarbij onze befaamde pindasatésaus wordt toegevoegd. Vervolgens geëtiketeerd met eigen Goudsaté label of private-label en wordt het in dozen verpakt en ingevroren.